Op bezoek

Hartelijk welkom
bij Huize Blaak

Bezoek

Familieleden, vrienden en bekenden van de bewoners zijn hartelijk welkom. Hun aanwezigheid draagt bij aan de goede sfeer. Het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan.

Bezoekers mogen zich met een bewoner terugtrekken in de tuinkamer, in het tuinhuis of de eigen kamer. Ze mogen een bewoner pas meenemen naar elders als er toestemming is van de gastvrouw of de dienstdoende verzorgende.

Bezoektijden van Huize Blaak

Er zijn geen vaste bezoektijden. Wel moeten bezoekers rekening houden met etenstijden en rusttijden van de bewoners. De gastvrouw of verzorgende kan hierbij aanwijzingen geven.

Het bestuur van de stichting waardeert het enorm als familieleden zich willen inzetten als vrijwilliger of mantelzorger. Dat versterkt de band tussen alle betrokkenen.

Zondagsrust in Huize Blaak

In Huize ds. W.H. Blaak wordt de zondagsrust ten volle geëerbiedigd. Daarom is het komen en gaan op Gods dag niet toegestaan. Alleen in dringende gevallen mogen de meest noodzakelijke voorzieningen worden getroffen. Bijvoorbeeld bij ernstige ziekte, overlijden en daarmee verband houdende zaken. Uiteraard ook voor het bezoeken van de kerkdiensten. Ook hierbij dienen allen Gods dag te eerbiedigen.

 

  • Fijne verpleging
  • Luxe sfeervolle omgeving
  • Eigen sfeer
  • Warm en deskundig

Wonen in Huize Blaak?

Bent u op zoek naar een professioneel thuis in Geldermalsen?
Bekijk de mogelijkheden