In Huize ds. W.H. Blaak nemen vrijwilligers een belangrijke plaats in. Ze leveren hun bijdrage als huishoudelijk medewerker, activiteitenbegeleider of zorg-medewerker. Bestuur, bewoners en overige betrokkenen zijn dankbaar voor al hun werk. Ook hun aanwezigheid en betrokkenheid dragen bij aan een goede sfeer in het huis, en versterken de onderlinge band van Huize ds. W.H. Blaak met de kerkelijke gemeente.

Vrijwilligers vinden het zinvol iets voor anderen te doen. Het werk levert ook voor henzelf veel op, zoals het leggen van nieuwe contacten. Zo wordt het nuttige gecombineerd met het aangename. Dit alles komt dat de kwaliteit van het huis ten goede.

Het vrijwilligerswerk levert ook een belangrijke bijdrage, om de kosten die de exploitatie met zich meebrengt, te beperken.

 

Vrijwilligers kunnen de volgende functies invullen:

  • Huishoudelijke-vrijwilliger
  • Kook-vrijwilliger
  • Boodschappen-vrijwilliger
  • Koffie-vrijwilliger
  • Strijk-vrijwilliger
  • Activiteiten-vrijwilliger
  • Zorg-vrijwilliger

Vrijwilliger worden

Heeft u interesse, of wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met één van onze coördinatoren Marian de Graaf of Miranda Meijering of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook bellen naar het vaste nummer van Huize Blaak.

Verklaring Omtrent Gedrag VOG

Als stichting moeten wij controleren of het functioneren in het verleden van zorgverleners die namens onze organisatie werken, geen bezwaar vormt voor het verlenen van zorg aan onze bewoners. Hierdoor zijn we verplicht van de vrijwilligers die contact hebben met onze bewoners een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te vragen en in bezit te hebben. Hierbij moet gedacht worden aan zorgvrijwilligers, activiteitenvrijwilligers, koffievrijwilligers, kookvrijwilligers en van vrijwilligers die op welke wijze dan ook contact hebben met de bewoners. Wilt u weten u hoe u deze VOG aan moet vragen of wilt u hierover meer informatie vraagt het gerust aan onze een van onze coördinatoren.